free web stats
Auditorium in the church of Sant Francesc convent David Closes

Auditorium in the church of Sant Francesc convent David Closes

<

Jordi Surroca

Auditorium in the Church of Saint Francis' Convent by David Closes

Sant Francesc Church. David Closes.

Jordi Surroca

The Saint Francis Convent Church by David Closes in Santpedor, Spain | Yatzer

Convent de Sant Francesc-David Closes « Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building

Jordi Surroca

Jordi Surroca © Jordi Surroca. The convent complex of Sant Francesc ...

Jordi Surroca

Convent de Sant Francesc-David Closes « Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building

Auditorium in the Church of Saint Francis' Convent by David Closes

In ...

David Closes renovates the historic Sant Francesc Church into a new community cultural center using modern interventions.

+ Zoom

The Saint Francis Convent Church by David Closes

Auditorium of the Sant Francesc Convent

Spain's Crumbling Sant Francesc Church Gets a Modern Renovation by David Closes

David Closes Architects Old and new The 18th century Sant Francesc Convent Church

+ Zoom

Convent de Sant Francesc / David Closes

Sant Francesc Church. David Closes.

The ...

View ...

Convent de Saint Francis Auditorium / by architect David Closes. via Selectism #architecture #spain

Section

Church of Sant Francesc by David Closes Architect | Church architecture / community centres

FULL ...

Convent de Sant Francesc-David Closes « Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building

Sant Francesc Auditorium

David Closes > Intervención en la Iglesia del Convento de Sant Francesc, Santpedor

David Closes

Section

View ...

Sant Francesc Church. David Closes.

The ...

Tempo ...

Auditori de lesglèsia Sant Francesc | David Closes | 2012 | Santpedor. Biennal d'

Sant Francesc Church. David Closes.

Convent de Sant Francesc / David Closes Adaptive Reuse, Auditorium, Evolution, Colonial,

Plan

saltando a las conclusiones 🕴🏻- convent de sant francesc - David Closes #architecture

Sant Francesc Church. David Closes.

Somebody bring me a glass of water – I am burning up from the hhhhotness this magnificent project is generating! I am literally hyperventilating here. Too.

Auditorium in the Church of Saint Francis' Convent by David Closes

Sant Francesc Church. David Closes.

Section

San Giacomo Church, Ferrara, Italy

Fasano Boa Vista Hotel by Isay Weinfeld in Porto Feliz, ...

architecture series david closes - convent sant francesc #architectureseries #davidcloses #conventsantfrancesc #arthurdh

La Ascension del Señor Church by AGi architects, Winners WAF 2014

Galia

Overlay sketch of David Closes - Catalan architect, born 1967 - Auditorium in the Church of Sant Francesc Convent in Santpedor. 2008-2011 - Catalonia.

... Download full-size image. Fig. 8. Saint Francesc Convent Church ...

Modern Church for Knarvik comunity by Reiulf Ramstad

Blog professional de l'arquitecte David Closes

Church of Sant Francesc Convent by David Closes

Andrew Salgado Talks To Yatzer

Convent de Sant Francesc, Santpedor - Spain, David Closes

A Mid-Century Hillside Home In LA Is Renovated by ras-a

David Closes

New Concrete Church at Korea by NAMELESS Architecture

Tags: ...

St Mary of Eton Church, Apartments and Community Rooms

Church of Sant Francesc Convent by David Closes

Click to open map

David Closes. Catalan architect, born 1967 - Auditorium in the church of the Sant Francesc convent. Santpedor. 2008-2011 - Catalonia.

David Closes - Catalan architect, born 1967 - Auditorium in the Church of Sant Francesc Convent in Santpedor. 2008-2011 - Catalonia.

People also love these ideas. Convent de Sant Francesc | David Closes ...

David Closes, Jordi Surroca · Auditorio en el Convento de Sant Francesc

Auditorium in the Church of Saint Francis' Convent by David Closes

Convent de Sant Francesc – David Closes

Easter Design Office, were assigned by TOYO-KAIHATSU Co., LTD to design this unique tenanted apartment house.

Old-Meets-New in Modern Renovation of An Old Church

This design created a more prominent entrance with a open lobby. Before and after addition